Old Family Portrait
 

Ancestral Quest Basics Letöltés - Windows

Kérjük, töltsd le és futtasd az Ancestral Quest telepítő fájlt (kb. 19 MB) Windows-ra.

Amikor a fenti linkre kattintasz, és a program rákérdez, hogy "Mentés"-t vagy "Futtatás"-t szeretnél, válaszd a "Futtatás"-t. Ha nem látsz ilyen kérdést, akkor mentsd a fájlt (ha választható a mentés helye, mentsd a fájlt a "Windows Asztal"-ra.) Miután letöltötted, indítsd el (dupla kattintással) az AQ16Setup.exe fájlt a program telepítéséhez. Ha nem találod a fájlt, kattints a Windows Start gombra, és válaszd a "Keresés"-t hogy megtaláld az AQ16Setup fájlt. Miután megtaláltad, kattints duplán a fájlra a futtatáshoz.


Az ingyenes Ancestral Quest Basics használata

Az AQ ingyenes változata minden indulásakor meg fogja kérdezni, melyik verziót szeretnéd elindítani. Az ingyenes verzió használatához kattints az Ancestral Quest Basics /AQ Alapok/ használata gombra.

Ebben az esetben nem kell megadnod a Regisztrációs Kulcsot, kivéve ha megvásároltad a teljes verziót és éppen szeretnéd beírni az új Kulcsodat a teljes Ancestral Quest programhoz.


Ancestral Quest Basics Letöltés - Mac

Kérjük, töltsd le és futtasd a Mac (32-bit) telepítő fájlt (kb. 100MB) \ Mac (64-bit) telepítő fájlt (kb. 160MB), hogy telepítsd az Ancestral Quest Basics programot a Mac rendszeredre.

Ha már korábban letöltöttél és telepítettél szoftvert a Mac-hez, elvégezheted a műveletet ugyanazt a mintát követve. Ha új vagy a Mac szoftverek telepítésében, akkor érdemes megnézned ezt a 2 perces videót. (A videó angol nyelvű.)

module content icon